Inloggen

E-mailadres  
Wachtwoord Vergeten?
   
   

Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website schoolgemak.nl, zowel voor de openbare website als voor het afgeschermde gedeelte. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Schoolgemak.nl is een product van Netgemak internetbureau uit Hengelo, www.netgemak.nl.

 

Privacy verklaring

Beheerders / directie van scholen zijn verantwoordelijk voor de inhoud en het beheer van de ingevoerde gegevens van (ouders van) hun school. Netgemak is in deze geen partij en zal nooit aan content wijzigen, zonder hiervoor het verzoek van de school te hebben ontvangen.

Persoonsgegevens worden nooit aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Tenzij wettelijk vereist. 

 

Aansprakelijkheid 

Alle informatie op binnen deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Tevens kunnen gebruikers op ieder gewenst moment hun school verzoeken gegevens uit de database te laten verwijderen.

 

Misbruik

Indien de directie van een school of Netgemak zien dat de aanwezige gegevens voor andere (commerciele) doeleinden worden gebruikt door een gebruiker (ouder) dan bedoelt binnen schoolgemak.nl, hebben de school en Netgemak het recht om per direct en zonder aankondiging, voor de betreffende gebruiker de toegang tot schoolgemak.nl op te heffen. Gemaakte kosten en schade zullen op de gebruiker worden verhaald.

Ook indien derden zich toegang verschaffen tot de gegevens, is Netgemak niet aansprakelijk voor de gevolgen en zullen gemaakte kosten en schade op de persoon worden verhaald.

 

Beschikbaarheid

Netgemak spant zich in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. 

 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Netgemak. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Netgemak.

 

Netgemak, 01 maart 2012, info@netgemak.nl