Nieuw wachtwoord opvragen

Vul hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt een e-mail met instructies.

E-mailadres
 

Veel gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? Of wilt u meer weten?

Neem contact met ons op.

Wie kan er bij mijn gegevens?

Uw gegevens kunnen alleen worden ingezien door school, de leerkracht van uw kind(eren) en de overige ouders van kinderen in de klas.

 

Online? Zijn mijn gegevens dan wel veilig?

Netgemak, de ontwikkelaars van Schoolgemak, staan garant voor de beveiliging. Zij zorgen voor updates en monitoren het systeem voortdurend.


Twee ouders, dus ook twee inlogcodes?

Ja. Elke ouder kán een eigen inlogcode opvragen. Hierdoor ontvangen beide ouders op hun eigen (werk-) mailadres alle mededelingen.

 

En als ik meerdere kinderen op school heb?

U hoeft ook voor meerdere kinderen, maar 1 keer in te loggen. U ziet alle klassen, waarin een kind van u zit, in Schoolgemak.

 

Waarom heet ik 'Ouder Janssen'?

De gegevens worden door scholen aangeleverd. In veel gevallen heeft men geen voornamen van ouders. Dit kunt u zelf wijzigen.


Ik heb geen e-mailadres, is dat een probleem?

Nee. Als u niet over een e-mailadres beschikt, ontvangt u de mededelingen gewoon op papier. Maar om in te loggen is een e-mailadres verplicht.

 

Bent u het wachtwoord vergeten?

Of heeft u dit nog niet van ons ontvangen? Met een simpele klik op ‘vergeten’, kunt u een wachtwoord opvragen. Lukt ook dat niet? Neem contact op met de ICT-beheerder van uw school. Hij/zij zal u verder kunnen helpen.